Site Loader
Новини

         28 березня 2024 року на базі Конотопського ліцею № 11,  в рамках методичного дня спеціалістів психологічної служби, психологом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради Шкурко Оленою, був проведений практикум «Щаслива хімія». Під час війни організм кожної людини переживає постійну тривогу та стрес. Це негативно впливає на здоров’я усього організму, у тому числі й психічне. Тому вкрай необхідно вчасно відновлювати власні ресурси, щоб бути ефективними, працювати, підтримувати себе та своїх близьких.

     Під час практикуму учасники з’ясовували за допомогою яких видів діяльності  можна підтримувати настрій, розвивати впевненість у собі, отримувати  задоволення від спілкування та сприяти стимулюванню вироблення у нашому організмі так званих «гормонів щастя». Учасники поповнювали власні ресурси, складали позитивні афірмації,  працювали з асоціативними метафоричними картками на стабілізацію емоційного стану. 

     Також під час заходу практичні психологи і соціальні педагоги отримали сертифікати за участь у тренінгу  «Модель психологічної стійкості громад» та підвели підсумки щодо реалізації в місті обласного проєкту  «Надання послуг з психосоціальної підтримки в Сумській області».

Marina