Site Loader
Новини

28 березня 2024 року, в Конотопському ліцеї № 1 відбулася майстерка “Canva: Інноваційний інструмент для сучасних педагогів” учасниками якого стали педагогічні працівники міста. Майстерка була присвячена використанню інноваційного інструменту Canva в навчальному процесі. Учасники отримали можливість вивчити основи та переваги використання цифрового сервісу Canva для створення привабливих та ефективних навчальних матеріалів.

Під керівництвом Олени ЗИМОВЕЦЬ, Марини ХОМЕНКО, учителі оволоділи основами роботи з Canva, зокрема, навчилися додавати текст, зображення, ілюстрації та інші графічні елементи до своїх проектів. Крім того, вони детально вивчили можливості створення презентацій, інфографіки, афіш та інших навчальних матеріалів з використанням Canva.

Одним із головних результатів майстерки стало підвищення творчих навичок та візуального мислення серед учителів. Вони зрозуміли, як важливо створювати естетично збалансовані матеріали, що сприяють кращому засвоєнню навчального матеріалу учнями.

“Canva – це не лише інструмент для створення красивих зображень, але й потужний інструмент для розвитку та модернізації навчального процесу”, – зазначила пані Олена Борисенко. “Ми впевнені, що нові навички, здобуті на цьому майстер-класі, допоможуть педагогам створювати навчальні матеріали, які будуть цікавими та зрозумілими для учнів”.

Учасники майстер-класу висловили свою вдячність організаторам за можливість вдосконалити свої професійні навички та впровадити інновації у свою педагогічну діяльність. Майстер-клас “Canva: Інноваційний інструмент для сучасних вчителів” став важливим кроком у розвитку цифрової грамотності серед педагогів міста та підвищенні якості навчання учнів.

konotopcprpp