Site Loader
Новини

     З 25 по 27 березня 2024 року 22 учителі початкової ланки Конотопської школи «Казка» та Конотопського ліцею №11 взяли участь у тренінгу «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання», який реалізується громадською спілкою «Освіторія» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) і Уряду Японії. Тренінг проводила Марина Хоменко, сертифікований тренер, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради.

     Під час тренінгу вчителі розібрали  питання термінології та нормативної бази дистанційного та змішаного формату навчання, кібербезпеки, універсального дизайну навчання та багато іншого.

     Одним з ключових аспектів тренінгу була практична частина, під час якої вчителі навчилися створювати цікаві та креативні уроки за допомогою конструктора уроків, які зацікавлять учнів та сприятимуть їхньому ефективному навчанню, а токож мали змогу попрацювати з різними цифровими інструментами для онлайн навчання.

     У результаті тренінгу вчителі здобули не лише нові знання та навички, але й натхнення для подальшої роботи. Вони готові до викликів, які постають перед ними у сфері освіти, та впевнено крокують у ногу з сучасними технологіями та методиками навчання.

 

Marina