Site Loader
Новини

25-26 березня вчителі міста Конотоп разом із Зоєю Киях, сертифікованим тренером, консультантом КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Роменської міської ради Сумської області, під час тренінгу “Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат з української мови та літератури” опановували формати виявлення та стратегії подолання освітніх втрат учнів з української мови та літератури.

Один з ключових аспектів тренінгу – розгляд новітніх методик надолуження втрат у знаннях з української мови та літератури в 5-11 класах. Учасники детально вивчили, як працювати з текстами, як діагностувати освітні втрати, та як ефективно застосовувати інтегроване навчання для підвищення рівня мовно-літературної компетентності учнів.

Під час тренінгу були розглянуті також питання розвитку мовлення та письмової взаємодії, зокрема, навички роботи з усною взаємодією та письмовими текстами. Учасники активно обговорювали можливості компетентнісного підходу у навчанні та його вплив на подолання освітніх втрат.

Учасники тренінгу отримали можливість ознайомитися з сучасними підходами до компенсації навчальних прогалин та активно ділитися своїм досвідом та ідеями.

konotopcprpp