Site Loader
Новини

    В закладах освіти міста продовжує впроваджуватись обласний проект «Надання послуг з психосоціальної підтримки в Сумській області», який реалізується ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ). 12, 13 червня 2024 року на базі Конотопського ДНЗ № 3 «Теремок» та Конотопського ДНЗ № 7 «Золотий ключик» тренерами проекту Шкурко Оленою та Литвиновською Вікторією  були проведені заходи для батьків та педагогів з навичок позитивного батьківства за темою  «Позитивні активності батьки та діти».  

     Також 13 червня 2024 року в Конотопському ДНЗ № 3 «Теремок» були проведені заходи для батьків і дітей “Father’s day” та “Family Day”. Фасилітатор проекту Вікторія Литвиновська організувала цікавий майстер-клас з нагоди Всесвітнього дня батька. Матусі разом з дітками мали можливість розфарбувати смачні пряники для своїх татусів, та пограли у веселі ігри разом з Художником, який завітав на свято.  Фасилітатор проекту Олена Шкурко провела цікаве свято для сімей дошкільнят “Family Day”. Малята грали та змагатися разом зі своїми батьками, у чому їм допомагав веселий Смайлик. На завершення для дітлахів були запропоновані майстер-класи з аквагриму, малювання на воді та плетіння різнокольорових косичок.

        Гарний настрій, позитивні емоції, веселий сміх, незабутні враження та приємні подарунки супроводжували вихованців та батьків ДНЗ 3 “Теремок” під час проведення святкових заходів. Проведення даних свят стало можливим за підтримки Міжнародної організації міграцій, ГО “Інтелект Сумщини” та Бюро гуманітарної допомоги.

Marina