Site Loader
Новини

У період з 9 по 11 січня 2024 року 25 учителів Конотопського ліцею №1 взяли участь в тренінгу на тему «Дізнайся: про змішане та дистанційне навчання», який реалізується громадською спілкою «Освіторія» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) і Уряду Японії. Тренінг проводила Хоменко Марина сертифікований тренер, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради.

Протягом 3-х днів учителі активно працювали над опануванням інструментів та технологій, які сприятимуть вдосконаленню якісної освіти. Вони вивчали стратегії для ефективного ведення уроків у віртуальному середовищі, взаємодії з учнями через онлайн платформи та використання інтерактивних методів навчання. Розробили урок, який складався з окремих пазлів, а також адаптували готовий урок до формату дистанційного (змішаного) навчання.

«Цей тренінг дозволив нам здобути необхідні знання та навички для успішного впровадження змішаного та дистанційного навчання. Ми впевнені, що це дозволить нам краще задовольняти потреби наших учнів в цифровій епосі», – зазначив один із учасників тренінгу.

Дякуємо вчителям за їхнє бажання підвищувати свій професійний рівень. Це надасть учням ще більше можливостей для отримання якісної освіти.

Marina