Site Loader
Новини

     Відповідно до плану роботи професійної спільноти вчителів трудового навчання, плану роботи творчої групи «Майстрині» 11 січня 2024 року на базі Конотопської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІ ступенів  було проведено майстер-клас керівником творчої групи Ільєнко Світланою Григорівною за темою «Виготовлення текстильної ляльки».

     Авторська текстильна лялька – це витвір мистецтва, який зачаровує своєю красою і деталізацією. Метою майстер-класу було поглибити знання з історії виникнення та розвитку текстильної ляльки,  навчитись виготовляти текстильну ляльку використовуючи різноманітні техніки, розвивати уміння конструювати, креслити, вирізати, засвоїти нові прийоми виготовлення текстильних ляльок.

     Перебуваючи у майстерні вчителя та виконуючи дану роботу вчителі міста Конотопа отримали неоціненний досвід з виготовлення текстильної ляльки, засвоїли нові техніки роботи,  які потім будуть використовувати на своїх уроках.

     Дякуємо адміністрації закладу та Світлані Григорівні за можливість отримати естетичне та моральне задоволення, отримані нові уміння та практичні навички роботи.

Marina