Site Loader
Новини

     10 березня 2023 року вчитель Конотопського ліцею №1 Журавель Галина Антонівна провела майстер-клас за темою «GENIUS Olympiad» для учнів 6 класу і професійної спільноти вчителів іноземної мови.

     На початку заходу Галина Антонівна познайомила із такими поняттями як «здібності» і «талант». А що робити для того, щоб талант і обрана майбутня професія стали ідеальною комбінацією на життєвих стежках учнів? На це питання давали відповідь переможці найбільшого у світі конкурсу проєктів екологічного спрямування для школярів 8–11 класів «GENIUS OLYMPIAD». Переможці цієї олімпіади Іван Самусь, Вікторія Заліська, Дар’я Солодовникова ділилися досвідом створення своїх проєктів в різних номінаціях. Галина Антонівна вмотивувала своїх учнів до роботи над проєктом, у якому вони змогли втілити свої захоплення і отримати креативний продукт, що приніс їм перемогу.  Учні ж 6 класу презентували свої наробки, які поєднали в собі  екологічну свідомість, креативність, допитливість.

     Дякуємо Галині Антонівні за цікавий, сучасний, актуальний захід, а адміністрації закладу –  за можливість зібратися разом!

Marina