Site Loader
Новини

09 квітня 2024 року відбулася педагогічна онлайн студія «Поєднання простору та часу: використання стрічки часу в навчанні історії та географії» для вчителів-предметників міста Конотопа та Миколаєва.

Валентна ХУДЕНКО, консультант ЦПРПП м. Конотоп, поділилися своїм досвідом використання стрічки часу як інструменту для візуалізації та узагальнення історичних подій, хронології розвитку певних процесів або відображення послідовності подій на уроках історії та географії.

Основною метою заходу було ознайомлення учасників із сервісом interacty для створення стрічки часу. Під час семінару педагогічні працівники отримали можливість не лише ознайомитися з основними принципами побудови стрічки часу, а й відпрацювати практичні навички її створення та застосування у власній навчальній практиці.

Педагогічні працівники не лише ознайомилися з основними принципами побудови стрічки часу, а й під чітким керівництвом Валентини ХУДЕНКО відпрацювали практичні навички її створення. Сподіваємося, що отримані знання та навички допоможуть педагогам зробити навчальний процес більш захопливим, інтерактивним та ефективним для учнів.

konotopcprpp