Site Loader
Новини

25 січня 2024 року Олена ЗИМОВЕЦЬ, консультант ЦПРПП КМР, була спікером з теми «Впровадження інтерактивної панелі для підвищення ефективності тренінгів та презентацій в закладах П(ПТ)О» на вебінарі «Презентація сучасного технічного обладнання та цифрових платформ для підтримки безперервного освітнього процесу в умовах воєнного часу. Тренінг для. представників закладів П(ПТ)О».

Захід відбувався в межах проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час», що впроваджується ГО «Міжнародна фундація розвитку», в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та співфінансуванням Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO).
Проєкт спрямований на надання організаційної, технічної та фінансової підтримки для підвищення енергоефективності промислових підприємств у воєнний час. 

Пані Олена поділилася досвідом роботи з впровадження інтерактивної панелі для підвищення якості навчання та ефективності презентацій. Адже, інтерактивна панель дозволяє викладачам та студентам взаємодіяти з вмістом презентацій, демонструвати концепції за допомогою сучасних технологій та забезпечує більш динамічне навчання. Завдяки цій ініціативі, тренінги та уроки стають більш захоплюючими та сприяють поглибленню знань студентів.

Вона наголосила, що важливим аспектом впровадження інтерактивної панелі є стимулювання активності студентів, підвищення їхньої участі та покращення рівня засвоєння матеріалу. Також, ця інновація дозволяє вчителям персоналізувати підхід до кожного студента, адаптуючи навчання до індивідуальних потреб.

Використання інтерактивної панелі у закладах П(ПТ)О відкриває нові можливості для розвитку креативності та інновацій серед викладачів та студентів.

     

 

konotopcprpp