Site Loader
Новини

01 листопада 2023 року відбулася консультація-обговорення «Номенклатура справ на 2024 рік» для відповідальних за складання та ведення номенклатури справ в закладі загальної середньої освіти.

З метою орієнтовної уніфікації складу номенклатури справ та створків їх збергінання було створено декілька творчих груп. Відповідно до напрямів діяльності закладу освіти (організація системи управління закладом освіти, організація освітньої діяльності, кадрова діяльність, охорона праці, бухгалтерський облік, тощо) складено графік майстермайндів.

Складання та оформлення номенклатури справ здійснюється відповідно до вимог глави 1 розділу ІV Правил організації діловодства та архівного зберігання.

Строки зберігання документів, що створюються під час діяльності закладу, визначаються наказом Міністерства юстиції України від 12 квітня 2012 року № 578/5 «Про затвердження Переліку типових документів, що створюються під час діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій, із зазначенням строків зберігання документів», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 17 квітня 2012 року за № 571/20884 (зі змінами).

01 11 2023

konotopcprpp