Site Loader
Новини

     З 16-19 жовтня 2023 року  за ініціативою Благодійного фонду «Відень» у співпраці з Сабине Баумгартнер  (засновник Інституту арт-терапії травми, холістичний арт-терапевт, терапевт травми 4art®, супервізор, сертифікований педагог для дорослих, занесений до переліку експертів австрійської Торгівельної палати) був проведений 4art®онлайн-практикум «Відновлення сил через силу мистецтва з використанням інструментів арт – та травма терапії» для спеціалістів психологічної служби міста Конотопа.

     В рамках заходу практичні психологи і соціальні педагоги міста дізнались про терапевтичний потенціал мистецтва, як засіб самовираження; ознайомились із інструментами та техніками, які допоможуть клієнтам подолати наслідки травми; оволоділи практичними навичками та стратегіями, які можна застосувати  у роботі з клієнтами. Також під час проведення онлайн-практикуму учасники опрацювали практичні вправи з арт-терапії, розглянули терапевтичні підходи з урахуванням травми.

     Дякуємо директору Благодійного фонду «Відень» Шут Світлані  та спікеру Сабине Баумгартнер за можливість підвищити професійну компетентніст та можливість поспілкуватися з професіоналами-однодумцями в атмосфері підтримки та співпраці.

Marina