Site Loader
Новини

     Історична карта була і залишається одним із найважливіших компонентів процесу навчання історії. Інформаційно-комунікативні технології дозволяють вчителю та учням зробити історичну карту більш «живою» і замінити її статичність на рухливість та змінюваність. При цьому з’являється можливість широкого використання матеріалів з мережі Інтернет та електронних носіїв інформації.

     4 жовтня 2023 року на базі Конотопського ліцею №12 консультантом Центру професійного розвитку  педагогічних працівників Конотопської міської ради Валентиною Худенко проведено консультування за темою «Використання інтерактивних атласів та карт на уроках історії» для вчителів історії міста. Присутні педагоги мали можливість зареєструватись на сайті Osvita.net та ознайомитись із усіма його можливостями.

     Дякуємо адміністрації ліцею за надану можливість зустрітись разом. Сподіваємось, що використання інтерактивних карт допоможе зробити уроки історії більш сучасними і захопливими, а також дозволить учням поглянути на шкільну програму з історії під іншим кутом.

Marina