Site Loader
Новини

      Для збору інформації про «Стан сформованості результатів навчальної діяльності учня / учениці» можна створити гугл-форму, яку заповнює кожен учитель, а класний керівник відповідно до результатів виставляє у свідоцтво зведений результат.

      Адже після заповнення форми вчителями отримуємо Характеристики навчальної діяльності для кожного учня.

     Щоб переглянути зразок форми перейдіть за наступним посиланням: https://forms.gle/hP6iS6k2yMqDn4Xh6

Розглянемо як це релазувати за допомогою Google Форми (памятаємо це можна зробити і на інших платформах).

  1. Натискаємо створити Форму

2. Редагуємо назву форми та опис

3. На початку форми можна додати опитування для вчителів, які викладають у класі: Укажіть ваше прізвище, ім’я та по батькові та зазначте в дужках предмет

4.  Для кожного учня створюйте РОЗДІЛИ. У назві розділу пропишіть Прізвище та ім’я учня (це краще зробити коли ви зробите копії розділів) та додайте опитування відповідно до Характеристик навчальної діяльності.

5. Після створення розділу для заповнення характеристик навчальної діяльності для одного учня натискаємо копіювати стільки разів скільки учнів у класі. У назві розділу прописуєте прізвище та ім’я учня. Опитування готове

6. Натискаємо кнопку Надіслати та виставляємо параметри: надіслати через посилання. Копіюємо і надсилаємо вчителям для заповнення.

      Поділитися формою можна наступним чином: створити копії форми для інших класів та додати співавтора класного керівника. Класний керівник отримує повний доступ для редагування та перегляду результатів форми.

konotopcprpp