Site Loader
Новини

     22 травня 2023 року відбувся оздоровчий коучинг «Шлях до себе» для бібліотекарів закладів загальної середньої освіти м. Конотоп. Бібліотека – один із структурних підрозділів закладу загальної середньої освіти, який здійснює бібліотечно-інформаційне забезпечення учасників освітнього процесу та надає допомогу педагогам у всебічному розвитку особистості школяра.

    Учасників заходу привітала Олена Зимовець, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради, яка ознайомила присутніх із метою та завданнями оздоровчого коучингу. До заходу були залучені психологиня Центру Олена Шкурко та вчителька трудового навчання Конотопського ліцею №14 Галина Юношева.

     Олена Шкурко провела техніку на зняття емоційного напруження «Каракулі і метаморфози», в ході якої кожен учасник дослідив власний емоційний стан й переживання, по можливості зняв м’язове та психоемоційне напруження.

     Учителька Галина Юношева розповіла про історію виникнення мандали та різні техніки її виконання, провела майстер-клас «Виготовлення мандали-оберегу «Боже око»». Присутні із задоволенням створили кожен свою неповторну оберіг-мандалу, символ захисту від зла та біди.

     Всі учасники оздоровчого коучингу отримали задоволення від спілкування один з одним та своєї творчої роботи.
     Дякуємо адміністрації Конотопського ліцею №5 за створені комфортні й теплі умови для проведення зустрічі.

Marina