Site Loader
Новини

     1 травня 2023 року на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради проведений оздоровчий коучинг «Шлях до себе» з залученням психологинь Центру Олени Шкурко та Конотопського ліцею №13,№14 Вікторії Рєзнік, вчительки  трудового навчання  Конотопського ліцею №14 Галини Юношевої.

     Відкрила захід косультант Центру Валентина Худенко, яка ознайомила присутніх із метою та завданнями оздоровчого коучингу.

      Олена Шкурко провела практикум «Турбота про себе». В ході практикуму педагоги вчилися розуміти власні потреби, прислухатись до своїх емоцій та тіла; опановували технології щодо пошуку ресурсних активностей, ознайомились з ефективною технікою «Щоденник турботи про себе».

     Разом з психологинею Вікторією Рєзнік вчителі 2-х класів міста Конотопа, використовуючи методику інтуїтивного малювання, створили спільний малюнок, який містив багато образів, що були покладені в основу цікавої розповіді.

     Учителька Галина Юношева провела майстер-клас «Виготовлення мандали-оберегу «Боже око»». Педагоги із задоволенням створили кожен свою неповторну оберіг-мандалу, символ захисту від зла та біди.

     Всі учасники оздоровчого коучингу отримали задоволення від спілкування один з одним та своєї творчої роботи.

Marina