Site Loader
Новини

     01 березня 2023 року Зимовець Олена Олексіївна, учитель Конотопського ліцею №1, провела майстерку «Створення динамічного уроку для онлайн та офлайн навчання». Учителі мали можливість ознайомитися як створити динамічний урок за допомогою сервісу Quizizz.

    Усі учасники заходу побували у ролі учнів й опанували тему «Розвиток критичного мислення на уроках біології». Олена Олексіївна ознайомила присутніх з додатком  Quizizz та його використанням на різних етапах уроку, навчила створювати власний продукт в даному сервісі.  На таких уроках учні можуть отримати та відточити свої навички вирішення проблем і критичного мислення, як однієї з найважливіших навичок 21 століття.

     Використання інформаційних технологій в освіті стало можливістю для ефективного навчання. Щоб залучити учнів до навчання, вчителям важливо використовувати у своїй роботі новітні інструменти, бути інноваційним і вводити нові ідеї, щоб діти захоплювалися тим, що вони вивчають. Завдяки технологіям і доступу до ресурсів за межами стін класу, учні надихаються вирішувати проблеми, критично мислити, співпрацювати та творити. 

     Всі присутні відмітили професіоналізм, педагогічну майстерність і креативність вчителя.

     Дякуємо Олені Олексіївні за цікавий, продуктивний, насичений захід, а адміністрації закладу – за надану можливість зустрітися разом.

Створення динамічного уроку для онлайн та офлайн навчання Створення динамічного уроку для онлайн та офлайн навчання Створення динамічного уроку для онлайн та офлайн навчання

Marina