Site Loader
Новини

     15 лютого 2023 року, в рамках атестації педагогічних працівників,  у 3-А класі пройшов показовий урок вчителя Конотопського ліцею №5 Петруші Дар’ї Павлівни за темою «З вільних інтернет-джерел «Сім разів відміряй — один раз відріж». Робота з фразеологізмами. Правильне читання та написання числівників».

     Для активної співпраці з учнями урок був проведений у формі уроку-подорожі. Учні, перебуваючи у класі, подорожували по видатним, історичним місцям України за допомогою вказівок вчителя. Діти із захопленням брали участь у роботі, на кожній зупинці виконували різні цікаві завдання: працювали з підручником, відгадували ребуси, встановлювали відповідність між фразеологізмами.

     Дар’я Павлівна доцільно та вміло використовувала активні форми навчання, роботу в парах, постійно здійснювала зворотній зв’язок з усіма учнями, використовувала методики взаємооцінювання та сомооцінювання.

     Урок був спрямований на розвиток і формування в учнів ключових і предметних компетентностей, формування суспільних цінностей відповідно до концепції НУШ.

     Присутні на уроці педагоги відмітили методичну майстерність і організаторські здібності вчителя.

     Дякуємо вчителю за цікавий, змістовний, творчий урок.

урок урок урок

Marina