Site Loader
Новини

     Уже не один рік у початковій школі «Казка» реалізується освітній проєкт «Афлатот» для дітей дошкільного віку 3-6 років, який сприяє оволодінню дітьми навичками, які допомагають соціальній інтеграції в суспільство, вихованню в них готовності до свідомої участі в товарно-грошових відносинах. Саме за таким проєктом працює група дошкільнят «Калинка» цього закладу.
     В рамках атестації вихователька групи «Калинка» Борисенко Ірина презентувала досвід роботи за цим проєктом, ознайомила присутніх з особливостями впровадження основ соціальної та фінансової грамотності дітей дошкільного віку. Також вона прозвітувала про роботу в закладі у міжатестаційний період за методичною проблемою «Формування соціального розвитку дитини в дошкільному закладі та сім‘ї». Розповіла про можливості саморозвитку та самонавчання, показала систему роботи зі своїми вихованцями.
     Присутніх на засіданні колег залучила до ділової гри «Мої бажання та потреби». Метою якою було формувати елементарні економічні уявлення, знайомство з грошовою одиницею нашої країни та історією її виникнення, вчитися ощадливо ставитись до грошей, розрізняти першочергові та другорядні потреби. Здавалося гра була дитячою, але вихователька вдало адаптувала її для дорослих і вони із задоволенням виконували завдання кожного конкурсу, були активними, нібито на час гри перетворилися на дітей. Адже кожний із нас завжди сумує за дитинством.
     Дякуємо Ірині Миколаївні та адміністрації закладу за змістовний та пізнавальний захід. Віримо в ЗСУ, своїми діями наближаємо перемогу!

Marina