Site Loader
Новини

     Надзвичайно цікаво було спостерігати за уроком біології в сьомому класі Конотопського ліцею №1 учителя Лисенко Інни Миколаївни з теми «Різноманітність ссавців: Хижі, Китоподібні». Урок пройшов на високому рівні. Учителька змогла розкрити тему й досягти мети уроку, використовуючи ігрові методики навчання, що надзвичайно сподобалось учням. Діти не тільки із захопленням брали участь у роботі, але й показували реальні знання та прагнення до навчання.

     Під час спостереження уроку біології присутні були вражені не лише організаторськими здібностями вчительки, а і її ерудицією та професіоналізмом. У роботі Інни Миколаївни відслідковується висока методична майстерність. Кожний етап уроку ретельно продуманий, дотримувався принцип науковості. Діти самостійно здобували знання, фіксували основні моменти в зошити у вигляді кладограми. Вдало використані відеофрагменти, з яких учні самостійно робити висновки. Усі семикласники працювали під час уроку із зацікавленням, взаємодіючи між собою.

     Урок був вдалий, надзвичайно цікавий та сучасний. Жодна дитина не мала часу на інші справи, усі учні були охоплені різноманітними активностями. Дякуємо Інні Миколаївні за позитивний настрій, щасливі посмішки учнів та безцінний досвід, який вона презентувала колегам!

урок біології урок біології урок біології урок біології

Marina