Site Loader
Новини

     11 січня 2023 року на базі Конотопського ліцею №2, відповідно до плану роботи професійної спільноти вчителів географії міста Конотопа, було проведено засідання за темою «Досвід та результат використанняцифрових освітніх технологій в умовах військового стану».

     Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради Валентина Худенко ознайомила присутніх із інтерактивними сервісами, які можна використовувати під час дистанційного навчання, наголосила на перевагах цифрової освіти, таких як: широкі можливості навчання, знайомство учнів з цифровими технологіями та інструментами, персоналізоване навчання та інше.

     Керівник професійної спільноти Галина Цибіна запросила усіх до STEM-вітальні, адже STEM – освіта – це поєднання міждисциплінарних практик, орієнтовних підходів до вивчення природничо-математичних  дисциплін. На присутніх учителів чекав приємний сюрприз – чаювання, але педагоги не просто пили чай, вони повинні були визначити з якої рослини він заварений, в якій природній зоні росте ця рослина, які кліматичні умови притаманні цій зоні. Далі були не менш цікаві завдання – змоделювати внутрішню будову землі, будову земної кори, модель вулкана. Використовуючи папір, вчителі виготовили модель зміни природніх зон на материку Африка та природніх зон України. Всі присутні педагоги отримали велике задоволення від майстер-класу.

     Дякуємо Галині Іванівні за нові, цікаві завдання, а адміністрації закладу – за гостинність!

Marina