Site Loader
Новини

     Професійний розвиток учителя передбачає безперервний процес рефлексії, навчання та дії для вдосконалення знань і навичок учителя, що ведуть до вдосконалення практики викладання що позитивно впливає на навчання учнів.
    11 січня 2023 року на базі Конотопського ліцею №5 проведене засідання професійної сіпльноти учителів 4-х класів, в рамках якого учитель початкових класів Конотопського ліцею №3 Левенок Тетяна Федосівна провела майстерку за темою «Організація діагностики та контролю знань засобами комп’ютерного тестування у синхронному режимі на платформі Arema».

     Тетяна Федосівна ознайомила присутніх учителів з алгоритмом роботи на платформі Arema, розповіла як створювати завдання та діагностувальні роботи, опрацьовувати відповіді учнів.

     Також свій досвід роботи презентували вчителі, що атестуються: учитель початкових класів Конотопського ліцею №5 Римаренко Олена Костянтинівна «Інтегроване  навчання молодших школярів в умовах Нової української школи», учитель початкових класів Конотопського ліцею №5 Пагрець Світлана Аркадіївна «Використання елементів інтеграції на уроках у початковій школі», учитель початкових класів Конотопського ліцею №5 Чернявська Наталія Миколаївна «Критичне мислення – модель для навчання й виховання громадян суспільства майбутнього».

     Професійна спільнота учителів 4-х класів щиро дякує адміністрації ліцею №5 за надану можливість зустрітися усім педагогам разом!

Marina