Site Loader
Новини

     Множення є однією з основних математичних операцій, якій навчають учнів у ранньому віці. Простий підхід до навчання учнів концепції множення полягає в таблиці множення. Таблиця множення –  це основа математики.

     Вчителі професійної спільноти 2-х класів м. Конотоп мали можливість переглянути майстер-клас «Секрети таблиці множення», який провела Наталич Людмила Василівна, вчителька початкових класів Конотопського ліцею №7.

     Людмила Василівна використовувала методику розвивального навчання та завдання розроблені Жуковою С.О. та Кондратюк О.М., методистами Центру методики та психології розвивального навчання. 

     Присутні були поділені на групи, спочатку обговорили користь таблиці множення в житті, шаблони, за допомогою яких можна легко запам’ятати множення на 9, виконали вправи на закріплення матеріалу.

     Використовуючи такий підхід до вивчення таблиці множення, вчитель розвиває пізнавальний інтерес до вивчення математики,  розумові математичні навички, які можуть стати допомогою в повсякденному житті, увагу, критичне мислення, креативність.
     Майстер-клас пройшов динамічно, цікаво й продуктивно.

     Професійна спільнота учителів 2-х класів щиро дякує Людмилі Василівні за плідну роботу та бажає творчих успіхів!

Marina