Site Loader
Новини
Школа стійкості
Школа стійкості
Важливу роль у побудові безпечного шкільного середовища відіграють спільноти — вчителів, учнів, батьків. Спільноти бувають різними, але вони всі мають одне завдання: зробити участь в освітньому процесі для всіх комфортною та продуктивною. Особливо цінними спільноти стають в умовах кризи та постійного стресу — про це й поговоримо під час навчання.
Дивись, слухай, спрямовуй
Дивись, слухай, спрямовуй
Мета курсу допомогти вихователям і вихователькам та іншим освітянам і освітянкам організовувати безпечне й комфортне середовище для зростання і розвитку дітей дошкільного віку. Сформувати у вихователів і виховательок навички турботи про себе для найкращої підтримки дітей, професійної роботи у надзвичайних ситуаціях.
Школа для всіх
Школа для всіх
Онлайн-курс про організацію інклюзивного освітнього середовища
Безпечний простір
Безпечний простір
Онлайн-курс про організацію безпечного психосоціального освітнього простору для вчителів і дітей, створений на основі матеріалів-посібників за рекомендаціями МОН.
Домедична допомога
Домедична допомога
Безпека для дитини – один із головних принципів НУШ. Для того, щоб організувати безпечне шкільне середовище, вчительство має володіти певними навичками. Одна з них – навичка домедичної допомоги.
Права людини в освітньому просторі
Права людини в освітньому просторі
Розуміння прав людини – одна з передумов до їхньої поваги, забезпечення та захисту. Курс допоможе з’ясувати, що таке права людини та яку роль вони відіграють у житті кожного та кожної, насамперед – в освітньому просторі.

konotopcprpp