Site Loader
Новини

     Дистанційне навчання разом із новими інформаційними технологіями в умовах сьогодення дуже актуальне. Навчальні онлайн-інструменти дозволяють учням і викладачам взаємодіяти синхронно чи асинхронно та надають можливості для навчання.

     28 листопада 2022 року за запитом адміністрації закладу Дитячої школи мистецтв консультантами Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради Сумської області Оленою Зимовець, Мариною Хоменко, Валентиною Худенко було організоване та проведене консультування для вчителів ДШМ «Створення та наповнення класів в Google Classroom».

     Консультанти навчили створювати класи в Classroom, налаштовувати їх роботу, додавати в них учнів, розміщувати завдання, проводити тестування та організовувати онлайн-конференції на платформі  Google Meet.

     У результаті учасники заходу створили власні класи з предметів, що вони викладають, додали в них учнів, розмістили навчальні матеріали.

     Робота в Google Classroom значно полегшить та покращить організацію навчального процесу з учнями у віртуальному просторі.

 

 

Marina