Site Loader
Новини
Scratchjr
Scratchjr
За допомогою ScratchJr маленькі діти (5-7 років) можуть програмувати власні інтерактивні історії та ігри.
Piskel
Piskel
Онлайн-редактор для анімованих спрайтів та піксельних мистецтв (піксель-арт персонажів).
Code
Code
Потужна платформа для викладання інформатики в початковій та середній школі. Є багато цікавих ігор з програмування для різних вікових категорій.
Tinkercad
Tinkercad
Безкоштовна веб-програма для 3D-дизайну, електроніки та програмування. Можна організувати класи для учнів, де вчитель може увійти до робіт кожного учня і відредагувати помилки.
Обчисліть це
Обчисліть це
Гра дозволяє відпрацювати з учнями загальне розуміння алгоритмів у програмуванні без прив'язки до мови програмування. Доведеться зосередитися та використовувати інтуїтивні здібності, щоб зрозуміти деякі основні поняття програмування.
Пригода маленької крапки
Пригода маленької крапки
Гра, яка дозволяє навіть у молодшій школі показати виконання програм. Учень має обрати на картці правильний шлях для крапки та пройти його крок за кроком.
Мовчазний учитель
Мовчазний учитель
Мінімалістична гра, у якій початківці можуть дізнатися, що таке кодування та ключові поняття, що лежать в основі коду, без пояснень. За допомогою кількох запитань гравець здогадується про правила цієї мови та вчитися на власних помилках.
Сodehs
Сodehs
Пишіть, запускайте та налагоджуйте код у будь-якому веб-браузері, без облікового запису чи завантажень. Доступний більш ніж на 10+ мовах програмування! Легко керуйте списками, уроками, завданнями, прогресом і оцінками для будь-якого класу. Понад 60 безкоштовних курсів для 6-12 класів від початкового блок-кодування до курсів AP, узгоджених з різними державними та національними стандартами.
Основи програмування Паскаль
Основи програмування Паскаль
Сайт Булигіної Людмили Вікторівни - особистий досвід навчання з нуля за принципом: "Зрозуміти сенс, повірити в себе і відправитись у великий світ кодингу"
Практикум з програмування мовою Python
Практикум з програмування мовою Python
Збірник задач з програмування, зорієнтований на формування практичних навичок у створенні програм мовою Python. Олександр Мізюк

konotopcprpp