Site Loader
Новини

Учні 11 класу відраховуються із закладу освіти

Згідно пункту 1 розділу IV Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОН України від 16.04.2018 №367, із закладу освіти відраховуються учні, які здобули повну загальну середню освіту та отримали відповідний документ про освіту.

 

ВИТЯГ З НАКАЗУ (зразок)

Про відрахування учнів 11 класу

Відповідно до п. 4 ст. 9 Закону України «Про повну загальну середню освіту», Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОН України від 16.04.2018 №367, рішення педагогічної ради №… від …06.202.. р.

НАКАЗУЮ

      1. Відрахувати із закладу освіти учнів 11-х класів, які завершили здобуття повної загальної середньої освіти та вручити свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти звичайного зразка / з відзнакою наступним учням: список учнів

 


Учні 9 класу переводяться до 10 класу або випускаються із закладу освіти

Згідно пункту 2 Порядку переведення учнів закладу загальної середньої освіти на наступний рік навчання, затвердженого наказом МОН України 14.07.2015 № 762 (із змінами), переведення учнів закладу загальної середньої освіти (крім перших та других класів) на наступний рік навчання здійснюється на підставі результатів підсумкового (семестрового та річного) оцінювання учнів та/або їх державної підсумкової атестації (для учнів четвертих і дев’ятих класів) згідно з рішенням педагогічної ради закладу загальної середньої освіти, що упродовж п’яти робочих днів з дати прийняття має бути оприлюднене на його інформаційному стенді.

Згідно пункту 5 Порядку переведення учнів закладу загальної середньої освіти на наступний рік навчання, затвердженого наказом МОН України 14.07.2015 № 762 (із змінами), учні дев’ятих класів, які завершили здобуття базової середньої освіти, випускаються із закладу загальної середньої освіти (за власною заявою (у разі досягнення повноліття) чи заявою одного з батьків, інших законних представників) та отримують свідоцтво про здобуття базової середньої освіти, а учні, які за результатами річного оцінювання з усіх предметів, що вони вивчали у дев’ятому класі, мають результати навчання високого (10, 11, 12 балів) рівня,- свідоцтво про здобуття базової середньої освіти з відзнакою.

 

ВИТЯГ З НАКАЗУ (зразок)

Про випуск учнів 9 класу

Відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту», Порядку переведення учнів (вихованців) загальноосвітнього закладу до наступного класу, затвердженого наказом МОН України 14.07.2015 р. №762, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30.07.2015 р. за №924/27369 (у редакції наказу Міністерства освіти і науки України від 08 травня 2019 року № 621), рішення педагогічної ради №… від …06.202.. р., згідно поданих заяв

НАКАЗУЮ

      1. Випустити із закладу освіти учнів 9-х класів, які завершили здобуття базової середньої освіти і не продовжують здобувати повну загальну середню освіту у назва закладу освіти та вручити свідоцтва про здобуття базової середньої освіти звичайного зразка / з відзнакою наступним учням: список учнів

 

У протоколі засідання педагогічної ради ухвалено:

Випустити із закладу загальної середньої освіти учнів 9 класу у випадку подання заяви одним з батьків чи інших законних представників.

konotopcprpp