Site Loader
Новини

18 лютого 2022 року учитель історії та правознавства Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №10 Дубовик Віталій Володимирович провів показовий урок з історії України в 10 класі за темою “Голодомор 1932-1933 рр. – геноцид українського народу”.

Урок з цієї теми мав важливе виховне значення, що проявлялося протягом всієї динаміки навчального заняття. Учитель методично правильно організував повторення у формі історичного диктанту з наступною взаємоперевіркою результатів. Виклад нового матеріалу визначався логічністю, вмінням виділити головне. Учні опрацьовували тему, спираючись на раніше отримані знання, що сприяло ефективному сприйняттю й осмисленню нової інформації.
Дубовик В.В. протягом уроку застосовував такі методи та прийоми, як проблемна лекція з використанням історичних джерел, постановка евристичних питань, робота з термінами, побудова логічних зв’язків тощо. Урок пройшов динамічно й продуктивно.

Професійна спільнота учителів історії та правознавства м. Конотоп щиро дякує Віталію Володимировичу за якісну роботу та бажає творчих успіхів!

Marina