Site Loader
Новини

     26 січня 2022 року на базі Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 було проведене засідання професійної спільноти учителів історії та суспільних дисциплін. У ході засідання вчитель Захарченко Світлана Юріївна провела майстер-клас за темою «Медіаграмотність та критичне мислення на уроках суспільних дисциплін»,  вона в цікавій формі ознайомила усіх присутніх з досвідом роботи з даної теми та з методами які вона використовує, а саме: створення ментальних карт, використання проектних технологій, кейс-технологій та ін. Усім присутнім був продемонстрований фрагмент уроку історії України у 10 класі на якому учні показали свої вміння критично мислити та аналізувати інформацію. На своєму майстер-класі Захарченко С.Ю. залучила учителів з якими провела заняття елементи тренінгу.

     Поділився досвідом роботи з теми «Використання проблемних запитань у процесі вивчення історії України з метою формування громадянської компетентності в учнів 9-10 класів»  вчитель історії ЗОШ №10 Дубовик В.В.

     Щиро дякуємо адміністрації закладу за гостинність, а вчителю історії Захарченко С.Ю. за цікавий, змістовний та креативно проведений захід.

 

konotopcprpp