Site Loader
Новини

21 жовтня 2021 року директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради Сумської області Мещишена Г.М. та консультант Хоменко М.В. відвідали Тринадцяту міжнародну виставку «Інноватика в сучасній освіті» і виставку освіти за кордоном «World Edu», що проходила з 20-22 жовтня 2021 року в м. Києві.

На виставці були представлені національні заклади вищої освіти, наукові установи, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, заклади загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, а також закордонні заклади освіти, виробники і постачальники сучасних засобів навчання, проектів, програм і рішень.

Були проведені науково-практичні конференції, круглі столи, семінари, презентації, майстер-класи.

На засіданні круглого столу «Проєктування розвитку освітнього середовища в закладах освіти ОТГ» директор ЦПРПП КМР Мещишена Ганна Миколаївна поділилася досвідом роботи з теми: «ІКТ технології в організації методичної роботи та дистанційного навчання», які допоможуть організувати ефективне онлайн-навчання, урізноманітнити, модернізувати та оптимізувати навчальний процес.

 

 

Marina