Site Loader
Новини

     5 червня 2024 року за сприяння консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради Олени Зимовець відбулося виїзне засідання професійних спільнот вчителів хімії, біології, основ здоров’я та інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека, добробут» закладів освіти міста. Під час засідання були підведені підсумки роботи за 2023-2024 навчальний рік. Учасники обговорили здобутки та проблеми впровадження нової української школи у 5-6 класах, а також перспективи викладання хімії, біології та інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека, добробут» у сьомих класах. Викладачі активно ділилися методичними напрацюваннями та успішними практиками викладання предметів у Новій українській школі. Особливу увагу було приділено обговоренню завдань національного мультимедійного тесту з біології та особливостям підготовки до нього. Консультант Центру, Олена Зимовець, зробила огляд науково-популярної літератури для використання на уроках хімії, біології та основ здоров’я. Вона ознайомила присутніх з навчальними посібниками Ягенської Г.В. «Я дослідник», які містять унікальні проблемно-пошукові завдання для роботи з учнями 7 класів.

    Засідання відбувалося на свіжому повітрі біля водойми, що додало заходу особливого настрою. Присутні мали можливість подихати свіжим повітрям та пограти у спортивні ігри в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Рух-це здорово».

     Під час рефлексії учасники відзначили конструктивність та відкритість у обговореннях, а також корисність засідання з методичної точки зору. Цей захід став ще одним кроком до покращення якості освіти у Конотопі, сприяючи професійному зростанню вчителів та впровадженню інноваційних методик навчання.

Marina