Site Loader
Новини

     5 червня 2024 року відбулося виїзне засідання професійної спільноти вчителів фізичної культури закладів освіти міста. Під час заходу було підведено підсумки роботи спільноти за 2023-2024 навчальний рік. Однією з головних тем обговорення стали труднощі та переваги проведення «Всеукраїнської шкільної ліги пліч-о-пліч». Вчителі поділилися своїми досвідом та враженнями, обговорюючи як позитивні моменти, так і виклики, з якими вони стикалися під час організації та проведення цього змагання. Також важливу увагу було приділено впровадженню проектів Juniors у закладах освіти міста. Вчителі обговорили успішні приклади реалізації проектів, поділилися практичними порадами та рекомендаціями щодо їх впровадження в школах. Окрім цього, підняли питання підготовки учнів до змагань з Cool Games. Було розглянуто різні методики та підходи, які допоможуть учням досягти високих результатів у цьому виді спорту.

    У ході засідання були окреслені напрямки роботи спільноти на майбутній навчальний рік. Вчителі визначили ключові цілі та завдання, які сприятимуть подальшому розвитку фізичної культури в школах міста.

    Після розгляду теоретичних питань вчителі мали можливість активно відпочити, що стало приємним завершенням насиченого дня. Такі заходи сприяють не тільки професійному зростанню, але й зміцненню колективу та обміну досвідом.

    Дякуємо всім учасникам за активну участь та плідну роботу. Сподіваємось на подальшу співпрацю та нові досягнення у новому навчальному році!

Marina