Site Loader
Новини

     Відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради 15 грудня 2022 року на базі ДНЗ 8 “Волошка”, в рамках атестації практичного психолога Немировець Тетяни, відбувся семінар-практикум для практичних психологів ДНЗ “Використання інноваційних технологій у роботі з дітьми логопатами” (LEGO-технології). В ході семінару психолог показала інтегроване заняття та поділилась власним досвідом з використанням інноваційних технологій із дітьми логопатами. Метою цього заняття було встановлення довірливих емоційних контактів між дорослим та дітьми; закріплення вміння розрізняти емоції; розвиток емпатії, дрібної моторики, пізнавальних процесів та просторової уяви тощо.

     В ході семінару практичний психолог ДНЗ 11 “Вітерець” Йовчева О.М. надала інформацію щодо використання LEGO-технологій з дітьми дошкільного віку в укритті, психолог ДНЗ 7 “Золотий ключик” Огієнко О.М. поділилась досвідом щодо використання сучасних технологій у роботі з дітьми логопатами (технологія “6 цеглинок”).

     Після семінару психологом Центру Шкурко Оленою була проведена нарада для практичних психологів щодо здійснення експертизи професійної діяльності практичних психологів та подальших етапів атестації 2022-2023 навчального року.

 

 

Marina