Site Loader
Новини

ЦПРПП Конотопської міської ради (директор Ганна Мещишена та консультант Олена Зимовець) спільно з ЦПРПП Миколаївської міської ради (консультант Світлана Шиліна) організували та провели 02 та 17 листопада 2022 року онлайн-захід «Використання бібліотеки інтерактивних аркушів сервісу Liveworksheets» для вчителів географії міста Миколаїв.

Під час зустрічі вчителі набули практичних навичок, а саме:

  • реєстрація на сервісі;
  • користування біблотекою готових інтерактивних аркушів;
  • створення посилання на обраний інтерактивний аркуш для учнів з налаштуваннями (час виконання, термін виконання, отримання учителем зворотнього зв’язку – виконану/перевірену роботу учнем, виставлення системи оцінювання та демонстрації помилок)
  • перегляд виконаних робіт.

Результатом тісної  співпраці є створення консультантом ЦПРПП Миколаївської міської ради Шиліною С.Л., вчителем Миколаєва Вольтман Є.А., при допомозі членів творчої групи Миколаєва: Слободян Т.Є., Корольовій О.А., Савенко Л.М., Горбатюк С.Д. інтерактивних практичних та перевірочних робіт з автоматичним оцінюванням з географії, які розміщені на сервісі Liveworksheets і постійно поповнюються.  Вчителі географії міста Миколаїв вже активно їх використовують.

Навчання триває й буде продовжено. 

konotopcprpp