Site Loader
Новини

    Дистанційні технології стали невід’ємною частиною освітнього процесу не тільки в загальноосвітніх закладах загальної середньої освіти, а й позашкільної. Дана форма навчання для позашкілля є інновацією, адже подання інформації у форматі онлайн ускладнює проведення групових занять, особливо гуртків хореографії, вокальних, хорових чи гуртків спортивного профілю. Робота в Classroom дає можливість розвантажити та зацікавити дітей, дає можливість пофантазувати, попрацювати творчо. Саме від того як педагог вибудує взаємодію з вихованцями залежить продуктивна робота колективу гуртка.

    Тому 23 вересня 2022 року за запитом керівників гуртків позашкільної освіти консультантами Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради Сумської області було організоване та проведене консультування “Як організувати роботу в Classroom”.

    На зустрічі були присутні адміністратори позашкільних закладів міста, які познайомилися із додатками Google: Сlassroom та Meet; їхніми перевагами для ефективної організації онлайн-зустрічей з вихованцями гуртків.

Як організувати роботу в Classroom Як організувати роботу в Classroom Як організувати роботу в Classroom

Marina