Site Loader
Новини

     На початку навчального року  у закладах освіти розпочинається масштабна та відповідальна кампанія щодо проведення комплексного оцінювання професійної діяльності педагогів, що атестуються. Відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників атестуються і практичні психологи закладів освіти.  

     Атестація – це комплексна оцінка професійної діяльності працівника психологічної служби, визначення його відповідності займаній посаді, рівню кваліфікації. Вона передбачає підвищення професіоналізму, розвитку творчої активності, стимулювання діяльності, диференційоване  оцінювання результатів соціально-психологічної роботи.

         З метою здійснення експертної оцінки  рівня кваліфікації, професійної діяльності  працівників психологічної служби, психологом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Шкурко Оленою 10 жовтня 2024 року була проведена нарада для практичних психологів закладів освіти, що атестуються у 2024-2025 навчальному році. В ході наради обговорювались питання основних законодавчих документів, які регламентують роботу спеціалістів психологічної служби в період атестації, процедуру проведення атестації, її етапи та критерії, відповідно до яких буде здійснюватись експертна оцінка їх діяльності.

Marina