Site Loader
Новини

30 вересня о 16:00 стартував модуль 1 освітнього курсу ⚡️ «Нові підходи у викладанні історії України в 7 класі НУШ», під час якого у вчителів буде можливість ознайомитися з особливостями викладання історії України під час першого семестра! 

Освітній курс допоможе:
📌 сформувати бачення концепції, цінностей, напрямків та методик викладання історії;
📌 надати освітянам вектор для організації уроку й ідеї для натхнення;
📌 забезпечити комплексну методичну підтримку у вигляді консультацій, порад та цінних рекомендацій від співавтора МНП та підручника.

🎤 Спікери:
👨‍🏫 Олександр Гісем, співавтор підручника з історії України для 7 класу НУШ, учитель-методист Міжнародної української школи в Києві, кандидат історичних наук.

👩‍🏫 Марина Романенко, методистка з історії Видавництва «Ранок», учителька Школи Супергероїв.

Реєструйтеся за покликанням ⤵️
https://forms.gle/FX2G218AJEuGcok68
та долучайтеся до прямого етеру ⤵️

Усі зареєстровані учасники після проходження тестування отримають сертифікат!

Для отримання сертифікату просимо ознайомитися із алгоритмом:

1. Зареєструйтеся (або пройдіть авторизацію, якщо вже реєструвалися раніше) на сайті https://academyranok.com.ua  

2. Оберіть вебінар https://academyranok.com.ua/course/no…

3. Натисніть “Почати курс” (буде доступно з “1 жовтня”)

4. В особистому кабінеті обрати “почати курс”

5. Виконати та відмітити виконаними усі три блоки: – інструкції (тут коротенькі відео-інструкції щодо проходження вебінару та отримання сертифікату) – навчальний модуль (власне перегляд самого вебінару, якщо дивились онлайн – вдруге переглядати не потрібно, просто відмітьте) – контрольно-оцінювальний модуль (тестування)

6. Натиснути «Зберегти тест», «Надіслати тест», «Завершити курс». Зверніть увагу! Після натискання на кнопку “Зберегти тест” ви побачите кількість правильних відповідей. Якщо їх буде недостатньо, можна пройти тест ще раз (у Вас є 5 спроб). Але після натискання кнопка “Завершити курс” можливості перескласти тестування більше не буде.

7. Оцініть курс, обравши кількість «зірочок» від 1 до 5, напишіть ваш відгук. Надішліть відгук і закінчіть курс. Зверніть увагу! Курс буде звершено лише за умови, якщо Ви написали відгук, коментар і поставили “зірочки”

8. Натисніть на іконку «Сертифікат досягнень»

9. У новій вкладці відкриється сертифікат, який ви зможете зберегти на комп’ютер. Також сертифікат буде доступний у Вашому особистому кабінеті (Вкладка мої досягнення).

Джерело – Академія “Ранок”

konotopcprpp