Site Loader
Новини

23 січня 2024 року для вчителів-предметників Конотопа та Миколаєва відбувся онлайн воркшоп «Quizizz: що це таке і як це працює»

Сьогодні, в рамках постійного розвитку педагогічних працівників, консультантка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради, Олена Зимовець,  провела захоплюючий онлайн воркшоп для вчителів предметників міста Конотопа та Миколаєва.

Темою заходу став популярний сервіс у навчанні – «Quizizz». Учасники воркшопу мали можливість детально ознайомитися з функціоналом платформи, а також отримати практичні поради щодо використання її у навчальному процесі.

В рамках заходу учителі отримали знання про можливості Quizizz у створенні цікавих та ефективних тестів, живих уроків та інших інтерактивних форматів завдань для учнів. Педагоги вивчили можливості адаптації платформи до власних потреб та вимог освітнього процесу.

Захід отримав позитивний відгук від учасників, які зауважили насамперед інноваційний підхід до підвищення кваліфікації, а також зручність інтерактивного формату воркшопу, що відбувся в онлайн режимі.

Такі ініціативи сприяють активному впровадженню сучасних технологій у навчання, роблять педагогічний процес цікавішим та ефективнішим, що позитивно впливає на якість освіти в регіоні.

 

konotopcprpp