Site Loader
Новини

«Освіта — це найпотужніша зброя, аби змінити світ!»
                                                                                                 Нельсон Мандела

     Щоб зменшити час на перевірку робіт учнів та підготовку до уроків для учителів четвертих класів консультантами Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради Мариною Хоменко та Оленою Зимовець проведено майстерку «Інтерактивні аркуші (Liveworksheets) – помічники вчителя, мотиватори до навчання». Liveworksheets – міцний і простий інструмент для створення інтерактивних завдань на робочих аркушах в електронному вигляді. Він містить багато інструментів, що дає можливість створити декілька типів завдань: додавання текстових полів для введення тексту, обирання правильної відповіді, відповідність, вікторина з вибором правильної відповіді, перетягування правильної відповіді, завдання на аудіювання, завдання на вимову, відкриті питання, додавання mp3 файлів, додавання відео з YouTube, додавання посилань.
     Оцінка обчислюється відразу при відправці та виконані завдання з оцінками, написаними на аркуші, накопичуються у вчителя в скринці “www.liveworksheets.com”. Реєстрація учня не потрібна. Він отримує завдання просто за посиланням. Завдання можна створювати на основі Word-документу або сканованого малюнку з будь-якого друкованого зошита, підручника.
     Під час зустрічі кожен з вчителів налаштував безкоштовний обліковий запис, навчився обирати необхідні для роботи матеріали та отримав алгоритм роботи з ними, також попрактикувалися у використанні редактора liveworksheets.

    


Інтерактивні аркуши для початкової школи,
розроблені Оленою ЗИМОВЕЦЬ, консультатном ЦПРПП КМР







Marina