Site Loader
Новини

     Пісні на уроках англійської мови – це захоплююча стратегія навчання, яка привертає увагу учнів, а також змушує їх без зусиль використовувати нові лексику та граматичні структури, про які вони навіть не задумуються.

     Сьогодні на базі Конотопського ліцею №12  вчитель Мохір Олена Михайлівна провела майстер-клас за темою «One Song Lesson» для професійної спільноти вчителів іноземної мови.

     Вона ознайомила присутніх як зробити урок цікавішим та яскравішим за допомогою пісні, про принципи запам’ятовування, користь і доречність застосування пісень у навчанні іноземної мови. Олена Михайлівна побудувала цілий урок навколо пісні, яка може розвивати всі чотири види мовленнєвої діяльності: читання, письмо, аудіювання та усне мовлення. Вона продемонструвала вправи, які можна використовувати на певних етапах уроку аудіювання: інтерв’ю, дискусія, діалог, використання QR-кодів, хмари слів, вікторини.

     Присутні відмітили, що заняття побудовані навколо пісень мотивують, заохочують учнів до спілкування та приносять максимальну вигоду.

     Учасники майстер-класу отримали корисні методичні поради щодо проведення уроків, а також бонус, у вигляді збірки посилань на електронні ресурси для використання на уроках англійської мови.

     Дякуємо адміністрації Конотопського ліцею №12 за можливість зібратися разом, а вчителю за цікавий та змістовний захід!

Marina