Site Loader
Новини

26 жовтня 2022 року на платформі Teams відбулося онлайн-засідання професійної спільноти вчителів інформатики, де вчителі обмінювалися ідеями та досвідом організації освітнього процесу з використанням дистанційних технологій.

Image

Ганна Мещишена

Унікальність освітнього середовища Quizizz полягає в тому, що воно дозволяє з легкістю створювати інтерактивні уроки: вставляти зображення та відео, імпортувати існуючі слайди та плавно змішувати їх з оцінюванням. Пропонує різні форми роботи: у класі (індивідуальна та командна форма роботи) та як домашнє завдання. Педагог може відстежувати роботу кожного учня та отримувати повну картину роботи групи, а також експортувати отримані дані до таблиці Excel.
Image
WPPB Image Addons
Image
WPPB Image Addons
Image
WPPB Image Addons
Image
WPPB Image Addons
Image

Юлія Фалько

Одним із інтерактивних мультимедійних засобів навчання є використання онлайн дошок. Сервіс Padlet являє собою віртуальну стіну на яку можна прикріплювати фото, файли, посилання на інтернет ресурси, замітки. У своїй роботі практикою використання даного сервісу на уроках інформатики. На мою думку, досить зручно застосовувати сервіс Padlet на етапі актуалізації знань. Публікуючи стікер із запитаннями, даю можливість учням дати відповідь на одне з обраних. Таким чином увесь клас одночасно залучений до роботи. Також даний сервіс можна використовувати: для узагальнення і систематизації знань (учні прикріплюють файл роботи, яку виконують), для мозкового штурму, для спільного виконання домашнього завдання (кожен учень виконує певну частину роботи та публікують спільний стікер). Додаю декілька фото, з використання сервісу.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Іван Кондрушенко

Використання готових тестів з бібліотеки онлайн-тестів «На Урок» є сучасним інструменом навчання та оцінювання, який дозволяє в поєднанні з класичним онлайн уроком перевірити величину засвоєння матеріалу визначити складні питання та прогалини не витрачаючи зайвий час на створення опитування та без підготовки: достатньо просто знайти потрібний тест у бібліотеці.
Image
Image

konotopcprpp