Site Loader
Новини

У сучасній школі потрібно використовувати інформаційні технології, щоб урізноманітнити уроки, проводити інтерактивні вікторини чи опитування, доступніше пояснювати складні теми та демонструвати цікаві приклади.
06 січня 2022 року педагоги Конотопської спеціалізованої школи №2 мали змогу познайомитися з цікавим і корисним сервісом Plickers. За запитом адміністрації школи консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Конотопської міської ради Оленою Зимовець було проведене консультування з теми: «Створення нових електронних (цифрових) освітніх ресурсів».

Plickers — це програма, яка дозволяє миттєво оцінити відповіді всього класу та спростити збір статистики. Цей сервіс використовує планшет або телефон вчителя, щоб зчитувати QR-коди з карток учнів. Картка у кожного учня своя, її можна повертати, що дає чотири різні варіанти відповіді. У додатку створюється список класу, і з його допомогою можна дізнатися, як кожен учень відповідав на питання. Plickers будує діаграми відповідей і дозволяє відразу дізнатися, яка частина класу зрозуміла матеріал, що вивчається, а кому потрібна додаткова допомога.

Сподіваємося, що дана консультація виявиться корисною для вчителів та знайде своє місце у створенні педагогами сучасних уроків.

Marina