Site Loader
Новини

     З метою підвищення професійних знань та удосконалення майстерності 16 грудня 2021 року на базі ЗОШ №11  відбулося практичне засідання професійної спільноти вчителів біології, під час якого вчитель Світлана Петрушенко провела майстер-клас «Використання Online ресурсів на уроках біології під час дистанційного навчання». Присутні вчителі мали можливість виконувати вправи з використанням платформи Mentimeter, яка застосовується для створення живих презентацій із зворотнім зв’язком у реальному часі. Цей інструмент зручний для опитування учнів у режимі реального часу як в аудиторії, так і для проведення занять у дистанційному режимі на мобільних та електронних пристроях.

     Також Світлана Олександрівна презентувала власний блог «Реплікація знань», який активно використовує для онлайн та офлайн навчання. Не менш цікавим виявився дистанційний урок-подорож з теми «Віруси» розроблений на конкурс української діаспори. Урок створений та розміщений на інтерактивній дошці Padlet.

     Учасники майстер-класу в ролі учнів працювали з інтерактивним робочим аркушем сервісу Wizer.me. Цей сервіс дає можливість просто й швидко створити інтерактивний аркуш на основі відео, аудіо, зображень, текстів. Також учителю легко переглянути відповіді в особистому кабінеті і надати зворотний зв’язок.

     Присутні вчителі відзначили високий професіоналізм Петрушенко С.О., позитивні моменти онлайн прийомів і методів продемонстрованих під час  майстер-класу та рекомендували їх для подальшого впровадження в практичну діяльність вчителями міста.

     Дякуємо Світлані Петрушенко за проведений майстер-клас.

Marina